استاندار قم، از بهروزرسانی طرح جامع گردشگری این استان خبر داد و گفت: احیای خانههای تاریخی، فعال کردن بومگردی و موارد دیگر باید در این طرح گنجانده شود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم گفت: پس از آستان مقدس حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران، یکی از اماکن مهم امامزادگان چهلاختران(ع) و بارگاه ملکوتی حضرت موسی مبرقع(ع) است که در واقع به عنوان سومین قطب زیارتی استان، مورد توجه زائران و گردشگران مذهبی داخلی و خارجی است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه، با تأکید بر ظرفیت غنی کشور و استان قم در حوزه گردشگری گفت: از نظر مذهبی دومین حرم بزرگ ایران در قم وجود دارد و بسیاری از مراکز مذهبی علاوه بر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران در استان میتوانند پذیرای زائران ایرانی و غیرایرانی باشند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، یکی از مشکلات این ادارهکل را با توجه به تعداد کارکنان آن، کمبود فضای اداری برشمرد و گفت: همچنین با توجه به وجود آثار ارزشمند باستانیتاریخی در مخازن این ادارهکل، نیازمند یک موزه تاریخیفرهنگی در استان هستیم که میتوان با ساخت یک ساختمان چندطبقه این مشکل را رفع کرد تا هم فضای اداری مناسب ...
اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم جهت بهره برداری فرهنگی و هنری از مقابر گنبد سبز تقاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند.
عدم ابلاغ ضوابط میراث فرهنگی برای اجرای طرحهای بافت تاریخی در طول بیش از سه سال گذشته و طولانی شده پروژه ۵۰ ساله خیابان شهیدان برقعی در منطقه یک قم، این موضوع را به یک مسئله جدی برای مدیریت شهری تبدیل کرده که صدای ساکنین را نیز بلند کرده است.
حادثه حریق بازارچه درودگران در بازار کهنه قم در کنار آسیب رساندن به ۷ آتشنشان و بیکار کردن دهها نفر آن هم در سال رونق تولید، نشان از بیتوجهی اداره کل میراث فرهنگی به اماکن تاریخی قم دارد.
معاون استاندار قم با اشاره به ظرفیت های بخش خصوصی در توسعه صنعت گردشگری گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت باید آیین نامه ها و قوانین میراث فرهنگی به روز شود.